Valer Dellakeza, decorat de președintele României cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Ofiţer

Valer Dellakeza, decorat de președintele României cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Ofiţer

21:58 01.12.2019
0

Actorul Valer Dellakeza a primit Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Ofiţer din partea președintelui Klaus Iohannis într-o ceremonie care a avut loc joi la Palatul Cotroceni. Este o recunoaștere pentru activitatea exemplară derulată în slujba artei teatrale pe scena Naționalului craiovean. Actorul Dellakeza a fost la ceremonia de decorare de către deputatul liberal Nicolae Giugea.

Au mai fost decorați cineastul Dumitru Brudală – Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, scriitorul Grigore Elisei – Ordinul Naţional Pentru Merit în grad de Ofiţer, pictorul Constantin Flondor – Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler, interpreta de muzică populară Sava Negrean Brudaşcu – Ordinul Naţional Pentru Merit în grad de Cavaler.

Distribuie articol

Klaus Iohannis, la ceremonia de la Palatul Cotroceni: Astăzi, în apropierea Zilei Naţionale, am dorit să onorez valorile şi performanţa din educaţie, sănătate şi cultură. Împreună, am trăit un moment cu puternice valenţe simbolice. Dumneavoastră însă sunteţi cei care le daţi adevărata cinstire nobilelor domenii pe care le reprezentaţi aici. Vă doresc să continuaţi a vă împlini această misiune în fiecare zi, mulţi şi fericiţi ani! Vă felicit!, a spus Klaus Iohannis, la ceremonia de la Palatul Cotroceni.

Deputatul Nicolae Giugea (PNL Dolj) a postat un mesaj de felicitare pentru Valer Dellakeza Am avut onoarea să fiu invitat astăzi la Cotroceni la ceremonia prin care marele actor craiovean Valer Dellakeza a primit din partea președintelui Klaus Iohannis Ordinul Naţional „Serviciul Credincios“ în grad de Ofiţer. E a doua mare distincție pe care Valer Dellakeza o primește din partea Președinției României, după Ordinul Naţional „Serviciul Credincios“ în grad de Cavaler acordat în 2013.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă