Un vot pentru Carmen! O craioveancă luptătoare, în ciuda dizabilităților, în competiția pentru MallSTAR 2020

Un vot pentru Carmen! O craioveancă luptătoare, în ciuda dizabilităților, în competiția pentru MallSTAR 2020

23:10 09.02.2020
0

Probabil, majoritatea ati intalnit-o pe tanara luptatoare, care, in ciuda problemelor sale de sanatate, nu lipseste de la niciun eveniment, fiind prezenta peste tot, la concerte, la piese de teatru, oriunde cuvantul cheie este distractie.

Carmen Vasilescu a reușit, se pare, să lase deoparte prejudecățile, să sfideze tot ce pentru unii înseamnă Eu nu pot!, Eu nu am dreptul! sau Ce zice lumea? și își trăiește viața într-un mod prin care nici noi nu reușim mereu.

În prezent, aceasta se află într-o competitie in care nu oricine ar avea curajul sa se inscrie, mai ales in situatia ei. Se afla in cursa castigarii titlului \"MallSTAR 2020\", fapt ce este posibil sa fie un caz unic in tara, fiind singura persoana cu dizabilitati ce se confrunta cu alte noua candidate perfect sanatoase, modele in adevaratul sens al cuvantului.

Distribuie articol

Carmen Vasilescu: Sunt semifinalista si ma bucur nespus de acest moment, insa pentru a ajunge in marea finala am nevoie de sustinerea craiovenilor. Daca, bineinteles, considera ca merit acest premiu, prin intermediu caruia imi doresc foarte mult sa dovedesc ca dizabilitatea nu este neaparat un impediment in a-ti urma visul, sa ma voteze, sa-mi dedice un minut din viata lor.

Tot ce trebuie sa faca este sa dea follow paginii de Instagram a mall-ului, @electroputeremall, si Like/Love la postarea la care se contorizeaza voturile mele

https://www.instagram.com/p/B7lkQteAoGH. Multumesc mult tuturor celor care deja m-au votat, dar si celor care urmeaza sa o facă!


Sursa: Caren Vasilescu vot
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă