Teatrul Național din Craiova a primit Decorația regală Nihil Sine Deo la Palatul Elisabeta

Teatrul Național din Craiova a primit Decorația regală Nihil Sine Deo la Palatul Elisabeta

10:08 18.07.2020
0

Teatrul Național din Craiova a fost învestit cu Decorația regală “Nihil Sine Deo”, cu ocazia împlinirii a 170 de ani de la fondare. Majestatea Sa Custodele Coroanei a conferit înalta distincție regală directorului general al teatrului, în prezența unor personalități artistice craiovene și a câtorva dintre colegii de instituție.

Evenimentul a avut loc joi, 16 iulie 2020, în grădina Palatului Elisabeta. Au luat parte Alteța Sa Regală Principele Radu, secretarul de stat Mihai Firică și ziariști.

În aceeași zi, Majestatea Sa Custodele Coroanei a conferit domnului Consilier Prezidențial Laurențiu Ștefan Decorația regală “Nihil Sine Deo”, în prezența Principelui Radu și a membrilor familiei Ștefan. Au fost de față reprezentanți ai Administrației Prezidențiale și ziariști.

Distribuie articol

La ceremonie au luat parte actori, societari de onoare ai Teatrului Naţional Marin Sorescu din Craiova, printre care Emil Boroghină, Valer Dellakeza, Tamara Popescu, Angel Rababoc, Raluca Păun precum şi reprezentanţi ai echipei administrative şi artistice a Teatrului Național Craiova.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă