Jurnalista Cristina Țopescu s-a stins din viață!

Jurnalista Cristina Țopescu s-a stins din viață!

23:02 12.01.2020
0

Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani. Trupul său a fost găsit în propria locuință, la trei săptămâni de când nu a mai fost văzută de vecini ieșind din casă. Decesul cunoscutei jurnaliste survine la nici un an de zile după ce marele Cristian Țopescu, tatăl ziaristei, a plecat dintre noi.

Din câte se pare, jurnalista a murit singură, înainte de Revelion, fiind înconjurată doar de animalele sale de companie.

Distribuie articol

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret. Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

Casa Regală a României i-a acordat, în 26 iunie 2012, decorația Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă