Care concurs MISS BIKINI e cel mai tare? Imaginația organizatorilor e pe gustul spectatorilor

Care concurs MISS BIKINI e cel mai tare? Imaginația organizatorilor e pe gustul spectatorilor

15:15 13.07.2019
0

Concursurile de Miss Bikini atrag un public numeros, nu de puține ori prezența feminină fiind mai mare în rândul publicului decât a bărbaților. Dar organizatorii se întrec în a imagina locuri sau probe pentru a satisface gusturile spectatorilor. Indiferent de anotimp, iarna sau vara, concurentele se adaptează la provocări.

Distribuie articol

Cele mai multe concursuri au loc pe plaje însorite, direct pe nisip sau pe podiumuri improvizate, cu mai multe probe eliminatorii. Sunt celebre concursurile de tricouri ude sau de dans. Alte concursuri au fost mutate iarna, pe pârtiile de schi, cu concurente echipate sumar printre nămeți de zăpadă. Alte concursuri de miss bikini îmbină pasiunea pentru sexul frumos cu cea pentru motoare, fie că sunt motociclete de mare putere sau bolizi de lux. Tu ce fel de concurs miss bikini preferi?


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă