Condamnare în Dosarul Băneasa: Dan Andronic, Remus Truică și Prințul Paul, ani grei de pușcărie

Condamnare în Dosarul Băneasa: Dan Andronic, Remus Truică și Prințul Paul, ani grei de pușcărie

20:38 17.12.2020
0

Înalta Curte Casație și Justiție l-a condamnat, joi, pe afaceristul Remus Truică, în dosarul privind vânzarea Fermei Băneasa, la 7 ani de închisoare cu executare. Au mai primit condamnări la închisoare cu executare în același dosar și prințul Paul al României (3 ani și 4 luni de închisoare cu executare), consultantul politic Tal Silberstein (5 ani de închisoare cu executare), omul de afaceri Benjamin Steinmetz (5 ani de închisoare cu executare) potrivit sursei citate. Jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Acuzaţiile vizează infracţiuni comise în perioada 2006 - 2013 în diferite forme de participare, în interesul obţinerii unor bunuri de o valoare deosebită, printre care Pădurea Snagov şi Ferma Regală Băneasa, revendicate de prinţul Paul.

Distribuie articol

Grupul condamnaților este cunoscut ca oameni de casă ai PSD, prin legături puternice cu un partid ai cărui lideri au ajuns, în cea mai marfe parte la pușcărie sau vor ajunge ăn spatele gratiilor după lungi procese. Truică a fost șeful de cabinet al lui Adrian Năstase, condamnat penal la rândul său. Tal Silberstein și Benjamin Steinmetz au fost consultanții PSD, ca și Dan Andronic, un cunoscut manipulator care a făcut carieră ca ziarist. Nu în ultimul rând, impostorul Paul Lambrino, care și-a luat singur titlul de prinț, nerecunoscut de famiile monarhice drept succesor legal al străbunicului Carol II, a fost condamnat în Dosarul Băneasa.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă