Povestea incredibilă a lui Florin Burescu, cel care jonglează cu ţesăturile

Povestea incredibilă a lui Florin Burescu, cel care jonglează cu ţesăturile

10:00 17.06.2019
0

Multe vedete au încredere în talentul şi imaginatia mea. Alege şi tu să îţi realizezi o ţinută, unică, semnată Florin Burescu şi nu vei regreta, este mesajul cu care îşi întâmpină designerul potenţialele cliente care îi calcă pragul atelierului sau îi vizualizează creaţiile pe pagina de socializare.

Distribuie articol

Designerul craiovean Florin Burescu s-a remarcat în showbiz-ul autohton de mai bine de şase ani, apărând într-una dintre multiplele sale ipostaze: fie creator de modă, moderator de emisiuni, reporter de televiziune sau interpret de muzică populară.

Pasiunea pentru modă, cât şi talentul nativ în a jongla cu ţesături, forme şi culori au fost completate de cursuri de design vestimentar atât în ţară, cât şi spaţiul intracomunitar, mai precis în Spania. Creaţiile sale sunt extrem de apreciate de vedete precum Loredana Groza, Paula Chirilă, Adriana Bahmuţeanu, George Becali, Jeny Nicolau, Raoul, Maria Loga, Niculina Stoican alegând să poarte ţinute având semnatura Florin Burescu.

Acesta mărturiseşte: Iubesc viaţa şi pasiunea pentru frumos! Tocmai această pasiune pentru frumos mă face să creez şi să fiu mereu în mijlocul oamenilor. Frumusețea portului popular românesc îl conturez într -o ținuta modernă. Îmi place să aduc în faţa voastră bogăția poporului nostru. Rochie confecționată cu aplicaţii din portul popular românesc!

Acesta a participat de două ori în cadrul festivalului de modă Bucharest Fashion Week alături de designerul Sonia Trifan, prezenţe pe care acesta le considera o rampă de lansare la nivel national, care ulterior s-au împletit cu mai vechea sa pasiune pentru televiziune, la începutul anului 2016 începând colaborarea cu postul de televiziune Etno Tv unde a pus bazele unei rubrici de moda în care oferă sfaturi in materie vestimentară, după ce face binecunoscută “poliţie a modei”, analizând vestimentaţia celor din showbiz-ul autohton.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă