UNTOLD Chipul Alexandrei Măceșanu, proiectat pe scenă. Don Diablo i-a dedicat o melodie

UNTOLD Chipul Alexandrei Măceșanu, proiectat pe scenă. Don Diablo i-a dedicat o melodie

11:58 04.08.2019
0

Momente de mare emoție la UNTOLD când chipul Alexandrei Măceșanu, fata răpită, violată și probabil ucisă de un sadic din Caracal, a fost proiectat pe scena festivalului. Dj -ul Don Diablo a dedicat o melodie iar cei peste 70.000 de spectatori au aprins lanternele telefoanelor. La final, muzica s-a oprit pentru o clipă, marcând tristețea și compasiunea pentru victimele de la Caracal.

Distribuie articol

Don Diablo este un DJ olandez renumit în întreaga lume, ocupând locul șapte în clasamentul celor mai buni DJ, potrivit clasamentului realizat de revista DJ Mag.

Citeşte întreaga ştire: Moment emoționant la Untold: Don Diablo i-a dedicat o melodie Alexandrei Măceșanu. Zeci de mii de oameni i-au adus un omagiu tinerei


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă