Simona Halep, după ce s-a vaccinat astăzi la Institutul Cantacuzino: Nu am simțit nimic

Simona Halep, după ce s-a vaccinat astăzi la Institutul Cantacuzino: Nu am simțit nimic

19:16 24.02.2021
0

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a vaccinat la Institutul Cantacuzino din București. Potrivit digisport, după ce a fost vaccinată, Simona a spus râzând: Nu am simțit nimic. La ieșirea din centrul de vaccinare, Simona Halep a făcut declarații și a spus că speră ca tot mai multe persoane să se imunizeze împotriva noului coronavirus.

Distribuie articol

Simona Halep: Sunt bine, am avut un pic de emoţie. Îmi doream (să mă vaccinez - n.r.), dar, bineînţeles, că tot timpul am emoţii când se întâmplă ceva. Am venit cu sufletul deschis şi sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că este spre binele tuturor acest vaccin şi, de aceea, am şi hotărât să îl fac pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate şi sper cât mai mulţi oameni să se vaccineze. Am primit flori. Mă bucur tare mult că am venit aici şi s-au ocupat foarte bine de mine şi le mulţumesc foarte mult.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă