Rusia va putea să participe la Campionatul European de fotbal din 2020 și după sancțiunea antidoping

Rusia va putea să participe la Campionatul European de fotbal din 2020 și după sancțiunea antidoping

05:01 12.12.2019
0

Naționala Rusiei va putea participa la turneul final al Campionatului European din 2020, dar și găzdui cele patru partide programate să aibă loc în Sankt Petersburg anul viitor, după interdicția dictată de Agenția Mondială Antidoping.

Agenția Mondială Antidoping a stabilit luni că oficialii ruşi au manipulat datele de la laboratorul antidoping de la Moscova, acordând Rusiei o interdicție de patru ani la evenimentele sportive mondiale, printre care Jocurile Olimpice de la Tokio, Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing din 2022 sau Campionatul Mondial din 2022 din Qatar.

Distribuie articol

Rusia va putea găzdui și finala Champions League din 2021, acordată aceluiași oraș în luna septembrie, informează CNN. Potrivit codului Agenției Mondiale Antidoping, sacțiunile precum interdicțiile sau găzduirea de evenimente sportive importante nu se aplică competițiilor continentale.

Rusia are dreptul să participe și să găzduiasă meciuri la al treilea cel mai mare eveniment sportiv din lume, dar și la cea mai faimoasă competiție intercluburi.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă