După ce a plâns la Barcelona, Leo Messi râde la PSG: Sunt entuziasmat ca atunci când eram mic!

După ce a plâns la Barcelona, Leo Messi râde la PSG: Sunt entuziasmat ca atunci când eram mic!

15:07 11.08.2021
0

Lacrimile starului argentinian Messi s-au uscat repede, după ce a plâns cu sughițuri la conferința de presă de la Barcelona, suma astronomică pe care o va primi de la PSG fiind cea care i-a redat zâmbetul. Messi a susținut astăzi prima conferință de presă în calitate de fotbalist al lui PSG. Evenimentul a avut loc la stadionul Parc des Princes și a durat 36 de minute, în timp ce afară se adunaseră sute de suporteri, informează gsp.ro

Distribuie articol

Leo Messi a semnat cu PSG și va încasa un salariu anual de 35 de milioane de euro. Contractul argentinianului se întinde pe două sezoane, cu opțiune de prelungire.

Messi: Ce pot să spun e că am aceeași dorință și același entuziasm pe care le aveam când eram copil. Am de gând să dau totul pentru a-mi îndeplini obiectivele.

Când vezi echipa asta, chiar îți dorești să joci alături de acești jucători. Avem aceleași obiective. Îi știu pe toți jucătorii din echipă, ne cunoaștem foarte bine. A contat foarte mult că Neymar a fost aici, sigur. Acum, că suntem împreună, sperăm să putem câștiga cât mai mult. În afară de Ney, aici mai sunt Di Maria, Paredes și alții. Asta a cântărit mult atunci când mi-am ales următoarea echipă.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă