Supercupa a ajuns în vitrina Viitorului. Dan Petrescu s-a recunoscut înfrânt

Supercupa a ajuns în vitrina Viitorului. Dan Petrescu s-a recunoscut înfrânt

11:12 07.07.2019
0

Tinerii lui Gheorghe Hagi continuă să facă minuni, ultima inspravă fiind cucerirea supercupei României la fotbal. Trofeul ajunge în vitrina Viitorului după un meci echilibrat, dominat de campiona CFR Cluj-Napoca, dar meritat pentru constănțenii care au fructificat o ocazie la finalul meciului, învingând la limită 1-0 (0-0). Hagi a reușit să aducă toate trofeele în palmaresul clubului, supercupa fiind ultimul după campionat și cupă.

Distribuie articol

Supercupa a fost urmărită la Ploiești de puțini spectatori, semn că vacanța fotbalistică încă nu s-a terminat pentru suporteri. Surprinzător, despre meci s-a discutat mult mai puțin în comparație cu iminentul transfer al lui Ianis Hagi la un club celebru. Ofertele curg, după cum spun Gică Hagi și Gică Popescu, însă nu s-a semnat încă nimic.

Partida a fost echilibrată, cu o dominare a clujenilor dar care au ratat cu o lejeritate condamnabilă. Golul a venit pe final, în minutul 86. Andrei Artean a prins un şut bun de la peste 25 de m. Viitorul Constanţa îşi trece în palmares al treilea trofeu din istorie, după titlul din 2017 şi Cupa României din sezonul trecut.

Dan Ptrescu, antrenorul campioanei CFR, s-a recunoscut înfrânt: A fost un meci echilibrat. Voiam să-l câștigăm. Suntem supărați. I-am simțit în vestiar pe jucători că nu sunt bine. Nu pot să spui că o echipă a dominat. Avantajul lor a fost că au marcat, dar nu și-au creat mai multe ocazii. Va fi greu acum. Trebuie să lucrez mental.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă