FC U Craiova - U Cluj: Biletele la meciul Știintei din Cupa României se pot cumpăra și online

FC U Craiova - U Cluj: Biletele la meciul Știintei din Cupa României se pot cumpăra și online

00:04 19.09.2019
0

Interes enorm pentru meciul pe care FC Universitatea Craiova îl va juca în Cupa României pe teren propriu, pe Stadionul Ion Oblemenco, cererea de bilete fiind peste așteptări.

S-au pus în vânzare pe platforma online, eventim.ro, biletele pentru partida din cadrul Saisprezecimilor Cupei României dintre FC Universitatea Craiova 1948 si FC Universitatea Cluj 1919.

Distribuie articol

După îndelungi dispute și o cerere expresă a FCU către Primăria Craiova situația pare a reintra în normal măcar pentru un singur meci, deși clubul alb-albastru a solicitat s joace meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Bănie.

Primăria Municipiului Craiova și-a dat acordul pentru desfășurarea meciului de fotbal din cadrul șaisprezecimilor Cupei României la fotbal, programat de către Federația Română de Fotbal, dintre echipele U CRAIOVA și U CLUJ, pe arena Complexului Sportiv Craiova – Stadion de Fotbal – Ion Oblemenco. Acordul autorității locale vine ca urmare a solicitării transmise de către U Craiova 1948 S.A.


Sursa: CUMPĂRĂ BILETE DE AICI
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă