Derby-ul de Trap al României 2019, la Ploiești. Câștigătorul, premiat de Principesa Maria

Derby-ul de Trap al României 2019, la Ploiești. Câștigătorul, premiat de Principesa Maria

02:41 09.07.2019
0

Sâmbătă, 6 iulie 2019, la invitația primăriei municipiului Ploiești, precum și a conducerii Clubului Sportiv Municipal – Hipodrom Ploiești, Alteța Sa Regală Principesa Maria a participat la Derby-ul de Trap al României.

În cadrul evenimentului hipic, Alteța Sa Regală a premiat echipa câștigătoare a derby-ului de Trap al României 2019 – armăsarul Calypso, condus de Vasile Gheorghe.

Distribuie articol

Programul reuniunii hipice a cuprins 7 curse de trap, precum Derby-ul de Trap al României și o cursă de trap din cadrul Campionatului Mediteranean de Trap, 2 curse internaționale de galop din cadrul calendarului mondial World Arabian Horse Racing al curselor de galop, destinate cailor din rasa Pur-Sânge Arab (cea mai importantă competiție din sud-estul Europei, organizată prin Federația Hipică Română) și nu în ultimul rând, o cursă internațională cu ponei.

Următoarea reuniune hipică de pe Hipodromul Ploieşti va avea loc sâmbătă, 13 iulie 2019.


Sursa: România Regală
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă