Sâmbăta, zi lucrătoare? Vasilcoiu a pus-o de un FAKE-NEWS, Olguța a viralizat minciuna

Sâmbăta, zi lucrătoare? Vasilcoiu a pus-o de un FAKE-NEWS, Olguța a viralizat minciuna

21:55 03.09.2019
0

Fabrica de minciuni electorale, fake-news și manipulări ordinare a PSD a fost repornită de Olguța Vasilescu și un țucălar de-al său adus pe post de consilier de imagine la Ministerul Muncii, jurnalistul Vasilcoiu. Respectivul a scris pe rețelele de socializare: „Viitorul fost ministru PNL al Muncii vrea sa facă sâmbăta zi lucrătoare! Hai ura!” Bugetar cu mintea odihnită, Cristian Vasilcoiu știe cine va fi ministru Muncii din partea PNL în timp ce el e consilier de imagine la Ministerul Muncii? V-ați prins, nu? Omul simte că se prăbușește șandramaua Viorică Dăncilă și dă lovituri de pumn prin aer, vânând muște.

Olguța Vasilescu a amplificat minciuna, în stilul peremist de amestec de indignare și făcătură de presă, spunând pur și simplu altceva decât scrie în propunerea de proiect: Baietii nu au treaba doar cu bugetarii. Ei vor ca si cei din mediul privat sa lucreze o zi in plus pe saptamana. Chipurile \"in acord cu salariatul\". Cati patroni intreaba angajatii din privat daca au chef de o zi de munca in plus, cand ei ii cheama si acum la munca, desi nu e legal? O MINCIUNĂ CÂT CASA!

Ca în proverbul care spune că un prost aruncă o piatră și zece deștepți nu pot s-o scoată, liberalii au reluat explicațiile pentru a demonta minciuna consilierului Olguței Vasilescu. Ar trebui ca minciuna să fie risipită dar mitomanii își vor face de cap pe măsură ce incompetența și dezastrul guvernării PSD+ALDE a ieșit la suprafață! Ateție la fake-news și la mașina de fabricat fum a Olguței!

Distribuie articol

Prevederile exacte si efectele adevărate ale inițiativei care \"obligă\" sa muncim sâmbăta, pentru cei care s au ofuscat - înainte sa citească proiectul!

1. Nu s-a depus nici un proiect în care SÂMBĂTA devine zi lucrătoare. Proiectul de lege propus nu schimbă cu nimic programul de lucru de 40 de ore, ci se referă strict la orele suplimentare care sunt și rămân opționale.

2. Proiectul depus nu impune obligații nici pentru angajați, nici pentru angajatori, ci doar permite celor două părți să își facă programul așa cum doresc. Astfel, angajatorii își rezolvă problema deficitului de personal în perioade aglomerate, iar angajatul primește mai mulți bani dacă DOREȘTE să lucreze într-o zi de repaus.

3. Repet, orele suplimentare sunt opționale, angajatul alege dacă lucrează sau nu, angajatorul nu-l poate obliga, iar proiectul nu schimbă acest lucru. Oferă doar posibilitatea plății în bani și nu cu timp liber în cazul în care orele suplimentare sunt prestate într-o zi de repaus săptămânal.

4. Proiectul este pe circuitul parlamentar speram că toți colegii vor citi cum trebuie și vor înțelege că acesta este și un răspuns la solicitările din piață și vine pe un deficit uriaș al forței de muncă. Recent, Guvernul a suplimentat cu 10.000 de persoane contingentul de lucrători pe piaţa forţei de muncă din România. În plus, angajatorii se plâng că au zeci de mii de locuri de muncă neocupate.

5. S-a răspuns la întrebări tuturor jurnaliștilor și celorlalți oameni care au întrebat și o să explicam de fiecare dată. Viziunea asupra politicii în domeniul muncii în România este de simplificare și flexibilizare a pieței muncii.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă