PSD în corzi! Comparație între Cîțu și Viorica Dăncilă: finanțist la Banca Europeană de Investiții vs analfabeta din Videle

PSD în corzi! Comparație între Cîțu și Viorica Dăncilă: finanțist la Banca Europeană de Investiții vs analfabeta din Videle

09:37 27.02.2020
0

Desemnarea finanțistului Florin Cîțu a băgat în corzi PSD, un partid recunoscut pentru promovarea non-valorilor și a analfabeților în funcții publice. Au rămas celebre figurile lui Daea, Anușca, V. Popa, Carmen Dan, franțuzoaica Olguța Vasilescu și mai ales Viorica Dăncilă.

O comparație între CV-urile celor doi arată de ce PSD s-a prăbușit rapid și a ajuns să se agațe de putere cu disperare și atacuri ridicole la adresa unor profesioniști cu studii în universități de prestigiu. Florin Cîțu, premierul desemnat, este atacat cu furie de către Claudiu Manda și Marcel Ciolacu, în timp ce gafele și rateurile la guvernare ale Vioricăi Dăncilă au trădat o pregătire precară. După 9 ani petrecuți la Bruxelles, ca europarlamentar, Viorica Dăncilă nu a fost capabilă să învețe o limbă străină iar limba română a stâlcit-o la fiecare apariție publică.

Dar cum arată CV-urile celor doi politicieni, Florin Cîțu, premier desemnat din partea PNL, în comparație cu cel al Vioricăi Dăncilă, premierul PSD.

Distribuie articol

Florin CÎȚU a urmat studiile la Colegiul Grinnell din cadrul Universității de Stat din Iowa, specializându-se în domeniul economic.

Născut în 1972, Florin Cîțu este licențiat în economie la Grinnell College, SUA, 1996, doctorand în macroeconomie și economie internațională la Iowa State University, având și un master în economie la această Universitate.

A lucrat ca economist pentru Banca Națională a Noii Zeelande, în perioada 2001-2003 și pentru Banca Europeană de Investiții, Luxemburg, în perioada 20003-2005.

A fost economist ștef și ulterior Head of Financial Markets la ING Bank, București, în perioada 2006-20011.

Florin Cîțu este membru în Comisua pentru buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital din 1 februarie 2018 și al Comisiei pentru afaceri europene din 24 septembrie 2018.

Viorica DĂNCILĂ - zero limbi străine cunoscute, star în Videle, șefa organizației de femei PSD la propunerea lui Liviu Dragnea


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă