Propaganda PSD și-a dat autogol. Iohannis: Să fie clar, nu crește vârsta de pensionare

Propaganda PSD și-a dat autogol. Iohannis: Să fie clar, nu crește vârsta de pensionare

21:11 09.01.2020
0

Vă amintiți minciunile din campania Viorică Dăncilă prin care se băga spaima în pensionari că vor veni liberalii și le vor tăia pensiile? Fabrica de fum electoral a PSD a lucrat din greu, propagandiștii au scornit tot felul de gogorițe și scamatorii Olguței Vasilescu răspândeau mizerii împachetate drept mari adevăruri prin difuzarea la Antena3 și alte canale toxice. Nu au avut efectul scontat, mai ales că nimeni cu mintea normală nu a mai picat în plasa propagandei. Stilul Olguței Vasilescu, politician crescut în cocina lui Vadim, se simțea la fiecare deschidere de gură a Vioricăi Dăncilă și a echipei de zgomote. Au mințit și despre salariile profesorilor. O altă minciună care s-a risipit prin alocarea banilor necesari în bugetul național. Credeți că s-au potolit? Nu le-a ajuns corecția electorală și au trecut la alte minciuni, fie cu privire la creșterea vârstei de pensionare, fie cu refuzul de a crește pensiile conform legii. La minciuni se răspunde cu cifre și decizii adoptate transparent, însă curge șuvoiul de lături dinspre PSD.

Pensionarii rămân ținta predilectă a campaniei toxice a PSD. Minciuni despre tăieri de pensii, despre neplata la timp, despre probleme în sistemul de recalculare a veniturilor și așa-zise încurcături când se plătesc pensiile. Au încercat și în campania electorală câteva lovituri de imagine, continuă și acum. Sper să nu aibă nici acum efect. PSD își continuă declinul în sondajele de opinie și nu arată că se poate reforma sau că poate fi o soluție pentru o societate normală, respectând statul de drept și valorile europene.

Distribuie articol

Strategia PSD s-a schimbat ușor, în atenția propagandei roșii intrând și cei apropiați de vârsta pensionării. Chiar președintele Klaus Iohannis a intervenit în scandalul momentului: „Să fie clar, asta nu înseamnă creșterea vârstei de pensionare. Este o opțiune, nu o obligație”. Premierul Ludovic Orban și vicepremierul Raluca Turcan au spus limpede că nu există intenția de a crește vârsta de pensionare. A încerca să găsești soluții la grava problemă a deficitului forței de muncă și de a pune sub lupă ceea ce se întâmplă cu pensiile private nu arată altceva decât preocuparea pentru a îndrepta prostiile făcute de PSD. Pe unde au trecut Darius Vâlcov și Orlando Teodorovici a rămas prăpăd. Indivizii au lovit în mediul privat, și-au adus amantele și rubedenii în funcții de conducere

PSD a atacat la Curtea Constituțională proiectul interzicerii cumulului pensiei cu salariul de la stat. Cine țipă cel mai tare că PNL nu e în stare să-și respecte promisiunea electorală de a îndrepta această inechitate socială? Exact PSD, prin Olguța Vasilescu și niște lefegii goniți de prin ministere. Mai are cineva timp să ia în seamă fumigenele lansate de pesediști?


Mihai Firică

Mihai Firică

director fondator PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă