Președintele Ford România, cu ochii pe așa-zisul șantier al drumului expres Craiova - Pitești. Nu se lucrează!

Președintele Ford România, cu ochii pe așa-zisul șantier al drumului expres Craiova - Pitești. Nu se lucrează!

11:14 31.07.2019
0

Ian Pearson, președintele Ford România, se ține de cuvânt și a revenit pe așa-zisul șantier al drumului expres Craiova - Pitești, promisiune făcută în urmă cu o lună. Pe 30 iunie 2019, pentru a constata cum se lucrează la investiția promisă românilor și investitorilor de la Ford, Pearson a făcut fotografii din care se putea observa că nimeni nu lucra. Starea de lucruri nu s-a schimbat nici acum, așa cum spune chiar președintele Ford România: Thank you all for your comments and reactions to my post last month. As I committed I will continue to monitor the progress of the construction and I will keep you updatte. / Vă mulțumesc tuturor pentru comentariile și reacțiile la postarea mea de luna trecută. Aşa cum am promis, voi continua să monitorizez progresul construcţiei şi vă voi ţine la curent.

Inaugurarea lucrărilor de către Dragnea, Olguța Vasilescu, Claudiu Manda și alte figuri politice de la PSD s-a dovedit o minciună electorală. Ministrul Transporturilor a dezvăluit că abia în luna mai a acestui an s-a terminat proiectarea. Mai mult decât atât, Olguța Vasilescu a motivat că lucrarea nici nu a început din cauza cultivatorilor agricoli, care ar trebui să recolteze cerealele și să încaseze subvenția de la APIA, care ar fi de vină pentru blocarea lucrărilor. Minciuna este arătată de lipsa de activitate din zona în care PSD a regizat sceneta pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a.c., un fel de drum tehnologic folosit pentru construirea drumului expres.

Nici despre centura ocolitoare a Balșului nu a dat Cuc vești prea bune. Nici vorbă să fie gata până la sfârșitul anului, cum a mințit premierul Dăncilă, investiția având termen de finalizare abia prin 2021.

Distribuie articol

La prima sa vizită pe așa-zisul șantier, Ian Pearson scria: Having spent almost an hour trying to get through Bals last week I decided to check out the progress on the new Craiova to Pitesti expressway especially the progress of the Bals ring road. The technological road was started on the 22nd with a statement that the ring road will be ready by the end of the year! As can be seen from the photographs which I took yesterday no much progress has been made since the work started. It is not only vital for the people and the businesses in Craiova that this road gets completed on time but for all Romanians who need to use this vital southern road! I will continue to monitor progress and hope that the commitments that were made will be realised. / După ce am petrecut aproape o oră încercând să trec prin Bals săptămâna trecută, am decis să verificăm progresul pe noua autostradă Craiova - Pitești, în special progresul pe șoseaua de centură Bals. Drumul tehnologic a început pe data de 22, cu o declarație că drumul de centură va fi gata până la sfârșitul anului! După cum se poate observa din fotografiile pe care le-am făcut ieri, nu s-au făcut progrese importante de la începerea lucrărilor. Nu este doar vital pentru oamenii și afacerile din Craiova ca acest drum să fie finalizat la timp, dar pentru toți românii care au nevoie să folosească acest drum vital sudic! Voi continua să monitorizez progresul și sper că vor fi realizate angajamentele care au fost făcute.

După cum se vede, președintele Ford România se ține de cuvânt, dar ministrul Cuc își vede nestingherit de vacață și lansează doar promisiuni fără acoperire.


Sursa: PRO Oltenia despre Ian Pearson - 30 iunie 2019
Mihai Firică

Mihai Firică

director fondator PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă