Minciuna drumului expres Craiova - Pitești. Președintele Ford România a fotografiat așa-zisul șantier

Minciuna drumului expres Craiova - Pitești. Președintele Ford România a fotografiat așa-zisul șantier

16:50 30.06.2019
0

Președintele Ford România, Ian Pearson, a vizitat locul în care autoritățile guvernamentale și liderii PSD au susținut că s-a dat startul lucrărilor la viitorul drum expres Craiova - Pitești. Asta după ce directorul celei mai importante firmei străine care derulează investiții majore în România și va lansa un nou model la Fabrica Ford de la Craiova a petrecut mai mult de o oră în mașină pentru a traversa Balșul. A făcut și câteva fotografii. S-a convins că autoritățile mint iar Guvernul Dăncilă își bate joc de economia Olteniei, ignorând necesitatea realizării unui obiectiv vital pentru infrastructura de transport.

Distribuie articol

În opinia lui Ian Pearson, lucrările nici nu au început cu adevărat, nu este optimist, dar va continua să monitorizeze derularea proiectului: Having spent almost an hour trying to get through Bals last week I decided to check out the progress on the new Craiova to Pitesti expressway especially the progress of the Bals ring road. The technological road was started on the 22nd with a statement that the ring road will be ready by the end of the year! As can be seen from the photographs which I took yesterday no much progress has been made since the work started. It is not only vital for the people and the businesses in Craiova that this road gets completed on time but for all Romanians who need to use this vital southern road! I will continue to monitor progress and hope that the commitments that were made will be realised. / După ce am petrecut aproape o oră încercând să trec prin Bals săptămâna trecută, am decis să verificăm progresul pe noua autostradă Craiova - Pitești, în special progresul pe șoseaua de centură Bals. Drumul tehnologic a început pe data de 22, cu o declarație că drumul de centură va fi gata până la sfârșitul anului! După cum se poate observa din fotografiile pe care le-am făcut ieri, nu s-au făcut progrese importante de la începerea lucrărilor. Nu este doar vital pentru oamenii și afacerile din Craiova ca acest drum să fie finalizat la timp, dar pentru toți românii care au nevoie să folosească acest drum vital sudic! Voi continua să monitorizez progresul și sper că vor fi realizate angajamentele care au fost făcute.

Cu ocazia Forumului Industriei Auto, eveniment desfășurat în martie la Craiova, Ian Pearson a atras atenția primului ministru Viorica Dăncilă că investițiile companiei americane se bazează pe angajamentele autorităților române. Se poate constata că premierul Dăncilă a mințit când a spus că lucrările se vor derula rapid. Pearson a fost clar când a transpus așteptările Ford România în fața ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc: n discuțiile noastre anterioare cu Guvernul României, am primit angajamente clare privind momentul finalizării tronsoanelor 1 și 2 ale drumului expres Craiova – Pitești, incluzând cele două șosele de centură din jurul orașelor Slatina și Balș, precum și calendarul de lucru pentru tronsoanele 3 și 4. Am subliniat încă o dată guvernului faptul că este important ca dumnealor să-și îndeplinească aceste angajamente. În plus față de acest drum expres, am solicitat și un calendar de lucru clar pentru autostrada Pitești – Sibiu și reabilitarea legăturilor feroviare Timișoara – Craiova și Craiova – Calafat. Investițiile noastre, în special noua noastră investiție în Craiova, se bazează pe angajamentele guvernului român de a aduce îmbunătățiri importante infrastructurii de transport.


Sursa: Ian Pearson facebook
Sursa imagine: Ian Pearson postare facebook
Mihai Firică

Mihai Firică

director fondator PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă