Mihai Firică: Olguța Vasilescu minte de îngheață apele. O recidivistă a minciunii, școlită la PRM

Mihai Firică: Olguța Vasilescu minte de îngheață apele. O recidivistă a minciunii, școlită la PRM

00:16 08.01.2020
0

Olguța Vasilescu a fost prinsă cu minciuna. De această dată de către Comisia Europeană. Fosta șefă de campanie electorală a Viorică Dăncilă și ex-ministru al Muncii, Olguța Vasilescu a lansat o nouă minciună privind o pretinsă solicitare a Comsiei Europene de a majora vârsta de pensionare. Totul a fost doar în imaginația Olguței Vasilescu și a fost lansată în spațiul pubic de aceasta doar pentru a-și confecționa o imagine falsă de luptătoare pentru cei mulți, care s-ar fi împotrivit Comisiei Europene pentru a-i proteja pe cetățeni români. Nu poate proba cu nimic declarația sa în timp ce oficialii Comisiei Europene au precizat despre ce a fost vorba. Concluzia e simplă: Olguța Vasilescu e penibilă și minte!

Lia Olguța Vasilescu este o lady de mahala, cu gură mare și derapaje extremiste, cu un limbaj trivial și rătăciri antisemite. A fost sancționată prea blând pentru declarații care au lezat minoritățile însă a recidivat cu ditirambe antisemite. Vrând să pară bătăioasă, dispusă să provoace orice adversar politic prin aruncatul cu lături și replieri de victimă inocentă, a sfârșit prin a fi o succesoare a lui Vadim, școlită la PRM și transferată la PSD pe post de trompetă electorală. Gălăgioasă, a profitat de sensibilitatea unui electorat dispus să promoveze femeile în politică, în ciuda unui trecut năbădăios și a unor ipostaze scandaloase. Însă ceea ce merge pe piața electorală de la noi este respins categoric în lumea civilizată.

Distribuie articol

Comisia Europeană a precizat că nu i-a solicitat Liei Olguța Vasilescu să crească vârsta de pensionare și nici nu a existat vreo astfle de discuție. Așadar, Olguța Vasilescu minte cu nerușinare pe o temă sensibilă pentru sute de mii de români aflați în apropierea vârstei de pensionare: „Si mie mi s-a solicitat de la Comisia Europeana cresterea varstei de pensionare la 68 de ani. Am spus ca e imposibil, deoarece Romania are o speranta de viata cu 8 ani sub media Uniunii Europene. Noi suntem la 74, Franta la 82, de exemplu”. Așa cum se arată în răspunsul din email, a fost vorba doar de o încercare de a gasi o soluție pentru egalizarea vârstei de pensionare între femei și bărbați. În contextul în care Lia Olguța Vasilescu a răspândit tot felul de informații false potrivit cărora liberalii ar vrea ,,să taie pensiile,, ne dăm seama că pensionarii rămân ținta electorală dombardată cu fake-news produse de de Olguța. Nimic nou!

Declarațiile Olguței Vasilescu au iz de groapă de gunoi Glina. Sau de Mofleni, pentru patrioții locali. A fost sancționată pentru declarații extremiste, xenofobe și rasiste. În repetate rânduri, ieșirile sale antisemite au fost acoperite cu scuze penibile, inacceptabile pentru un politician de comună prăfuită, izolată de civilizație, inadmisibile pentru un partid pretins european și care își asumă aderența la grupul PSE din Parlamentul European.


Sursa: Factual.ro
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă