Stelian Tănase: DĂNCILĂ VIORICA UMBLĂ CU FOFÎRLICA

Stelian Tănase: DĂNCILĂ VIORICA UMBLĂ CU FOFÎRLICA

08:46 15.11.2019
0

Când VVDDăncilă guiță sus și tare că dorește o dezbatere televizată cu Iohannis contează rușinos pe amnezia noastră. Crede că învățăm greu și, în schimb, uităm repede. Ce face premierul cu fustă și broșă al României este pur și simplu un abuz. E disperată să apară cu Iohannis. Că o fi prost neamțul sa accepte.

Să invoci principiile democratice pe care le-ai încălcat copios și cu cinism atâta vreme, mi se pare dacă nu fariseism, măcar o ipocrizie ieftină. Îi pasă de principiile democratice profei din Videle? Vezi să nu! PSD nu are la lingurică democrația. Nici nu o pricepe, nici nu o aplică.

Distribuie articol

Parașutată în palatul Victoria de Liviu Dragnea – azi in puscărie – nu a făcut decit să execute slugarnic ordinele acestuia intocmai și la timp, oricit de absurde au fost. A susținut campania indreptata impotriva justitiei si a statului de drept menita sa il salveze de la puscarie pe numitul ei sef de partid. A patronat ca premier violentele din 10 august 2018 din piata Victoriei. Daca i-ar fi reusit jocurile, România ar fi ajuns in scurt timp ca Belarus, Rusia, Kazahstan din punct vedere politic. Nostalgiile dictatoriale sunt la PSD extrem de puternice. Rădăcinile comuniste ale acestui partid nu au fost extirpate in 30 de ani. Tot ca premier a luat deciziile economice cele mai proaste si a indatorat tara nepermis. A pus-o la mezat dupa ce a pus-o pe butuci. A dus o politica aventuristă, de mare risc, o politica populistă, antiromaneasca atunci cind a slabit la extrem legaturile cu Uniunea Europeană. A avut Dancila atitudini anti-europene la București și Bruxelles deopotrivă. A mințit cât a putut.

Când VVDăncila cere dezbatere teve cu Iohannis nu este vorba despre nicio democratie. Habar nu are ce vorbeșe. Citește un text anost scris de experți de inspirație Putin și Ergodan. Vrea scandal, vrea să se mai vorbeasca măcar o zi despre ea. Mai are puține zile de petrecut în palatul Victoria si se grăbește. Nu trebuie sa uităm o clipă cine este VVDăncilă. Fara simțul ridicolului, dă lectii de democratie și europeism. Tocmai ea!? Vrea să iasă la televizor ca să fie legitimată de Iohannis, să pară egala lui, să lase impresia că lupta pentru Cotroceni continuă si ea este în cărți! O asemenea intilnire nu ar aduce nimic alegătorilor, dar ar crea confuzie. Și nu văd de ce. Iohannis să-și vadă de electorat, nu de VVDancilă! Să își expuna acolo ideile, să se intilneasca cu jurnalisti, să raspundă live tuturor intrebărilor – mai ales cu sinceritate.

Cît despre VVDăncila ajunge, madame, adio! Lasă-ne!

STELIAN TĂNASE

DESKRPORT


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă