UN POPOR ÎNVINS!

UN POPOR ÎNVINS!

19:31 11.07.2023
0

Pentru a invinge un popor cu propria-i clasa politica este important sa nu o faci violent,o faci treptat si fara scrupule sau jena pentru el, poporul. Metodele arhaice precum a lui Hitler sunt cât se poate de clar depasite.

Ei au creat cu viclenie conditionarea colectiva atit de puternica incat insasi asa -zisa idee de revolta populara colectiva sa nu mai existe, lucreaza neancetat pe mintea omului, in scopul formari indivizilor de la nastere cu aptitudini biologice limitate si înnăscute, continuând sa conditioneze prin reducerea drastica a nivelului si calitatii educatiei,pentru a o reduce la o forma totala a dezastrului calității educationale colective,stiind ei foarte bine ca un individ needucat are doar un singur orizont de gandire limitata, limitand gandirea indivizilor mai mult la preocupari materiale, mediocre, reusind sa-i limiteze pofta de revolta atunci cand s-ar prinde de dezastru catre care este directionat poporul. Ei lupta sa se asigure ca accesul la cunoastere al maselor devine din ce in ce mai dificil si mai elitist masurand decalajul intre oameni si știință, facand ca informatiile destinate publicului larg sa fie anesteziate de continutul subversiv.

Distribuie articol

Au apelat la necesitatea de a folosi persuasiunea si nu violenta directa cand mai apare cate o

scanteie a nemultimirii, folosind difuzarea masiva ,prin intermediul televiziunii,divertismentul

uluitor, mereu magulind emotionalul,instinctivul ocupand spiritele cu ceea ce este zadarnic si

jucaus,o forma a binelui cu vorbaraie neîncetata si multa muzica, pentru a impiedica mintea omului sa se intrebe,sa gindeasca, sa reflecteze, siret punand pe primul plan al intereselor umane, sexualitatea, educatia sexuala,schimbarea de sex, de port si apartenenta familiala, consumul in masa in randul tinerilor al prafului alb al morțiisi nu in ultimul rand al alcoolului si violentei,neexistand nimic mai bun ca anestezie sociala,reusind sa alunge seriozitatea din existenta societății ,au reusit sa si bata joc de tot ce are valoare ridicata,mentinand constant o apologie pentru lejeritate, astfel incat euforia reclamei, a consumului, au devenit standardul fericirii umane si falsul model al libertatii. Reușind azi noul produs, omul de masa,astfel produsul este azi tratat ca ce este un produs, un animal ce trebuieste sa fie supravegheat asa cum ar trebui sa fie o turma.

Vegheaza ei continuu ca, orice lucru ar putea permite poporului luciditatea, s-o adoarma, minte lui critica este buna din punct de vedere social. Ceea ce ar risca sa trezeasca poporul trebuieste combatut, ridiculizat, redus la tacere prin înnăbușire, orice doctrina care ar contesta sistemul actual trebuieste urgent catalogata subversiva si terorista, iar cei care o sustin trebuiesc tratati ca atare…


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă