Ministrul Finanțelor: Ciolacu vrea România în criză!

Ministrul Finanțelor: Ciolacu vrea România în criză!

15:32 26.04.2020
0

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, duce o luptă surdă cu liderii PSD care încearcă să blocheze orice decizie adoptată pentru sprijinirea mediului economic. Cîțu spune că a fost informat de instituțiile abilitate că ,,noua formă a site-ul IMM INVEST, pe care înțeleg că nu o mai poate ataca nimeni, o să fie gata săptămana viitoare.,,

Reamintim faptul că imediat după lansarea siteului IMM INVEST pentru a veni în sprijinul oamenilor de afaceri în urma efectelor crizei provocate de epidemia de coronavirus a fost atacat la scurt timp după lansare. Florin Cîțu a declarat că sunt suspiciuni că acțiunea a fost premeditată de către persoane susținute de opoziție. Demersurile făcute de ministrul Finanțelor au fost criticate și blocate de către PSD, împotriva cărora Cîțu a lansat mai multe critici virulente. Marcel Ciolacu, șeful PSD, a anunțat că PSD va iniția o moțiune împotriva ministrului de Finanțe iar împreună cu Ponta și Tăriceanu plănuiesc să revină la putere după ieșirea din starea de urgență și înlăturarea Guvernului Orban.

Programul IMM INVEST ROMANIA permite IMM-urilor afectate semnificativ de criza COVID-19 sa isi asigure lichiditatile pentru derularea activitatii curente sau pentru investitii, prin accesarea unuia sau a mai multor credite pentru realizarea de investitii si/sau unul sau mai multe credite/linii de credit pentru capital de lucru, garantate de catre FNGCIMM in numele si contul statului roman, prin Ministerul Finantelor Publice.

Plafonul maxim de garantare alocat este de 15 miliarde lei.

Distribuie articol

Florin Cîțu: Având în vedere că:

- timp de o luna de zile toate propunerile mele pentru salvarea economiei au fost atacate public și respinse în parlament de PSD.

- am promis tuturor transparență și profesionalism

Am luat următoarea decizie.

Începând de azi la orice program pentru dezvoltarea României pe care îl inițiez și care este aprobat de guvern iar după aceea este contestant și anulat în Parlament de votul PSD, voi prezenta un anunț pe care orice persoana care accesează programul respectiv să-l citească.

Românii trebuie să știe adevărul!

Ca să fie mai clar, site-ul IMM INVEST o să fie lansat săptămâna viitoare și se va deschide cu anunțul din cartolina atașată.

Am fost informat de specialiști că este foarte probabil că site-ul să fie accesat de cel puțin 4 milioane de oameni în prima oră.

#RomaniiTrebuieSaStie


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă