Mihai Firică: Propaganda PSD minte pe tema busturilor ruginite din Craiova. Cer o expertiză în dosarul aflat la IPJ Dolj!

Mihai Firică: Propaganda PSD minte pe tema busturilor ruginite din Craiova. Cer o expertiză în dosarul aflat la IPJ Dolj!

17:37 25.02.2020
0

Minciunile administrației PSD-iste se țin lanț, semn al disperării că gașca roșie va fi măturată din Primăria Craiova. Nu s-a stins scandalul de la Colegiul Național Carol I, unde o clădire de patrimoniu este adusă în pragul distrugerii de către incapabilii ,,gospodari,, ai lui Genoiu&Olguța, că pesediștii au început să mintă pe tema busturilor-horror (bronz ruginit? :) ) instalate în spatele blocurilor de lângă primărie, lângă parcarea subterană.

Distribuie articol

Au dat o comandă de a replica prin minciuni, spunând că n-au putut să refacă busturile din cauză că dosarul penal i-a împiedicat, așa că le-au montat. În mod logic, ancheta penală ar fi putut să-i împiedice să le și monteze, nu-i așa?

Vrând să mă lovească pe mine, eventual și în imaginea PNL Dolj, netrebnicii anonimi din ,,presă,, (un online controlat de senatorul Radu Preda...) atacă Inspectoratul Județean de Poliție Dolj! Nimeni de la IPJ Dolj nu i-a împiedicat să expertizeze, să refacă sau să monteze busturile. Au mințit într-un articol de ,,presă,, și aștept să o facă, eventual, și într-un comunicat de presă pentru a-i putea da în judecată pe cei din Primăria Craiova.

Craiovenii pot să constate singuri în ce hal se află sediile Primăriei Craiova (Palatul Palas și fosta Bancă a Comerțului) ori atât de multe clădiri de patrimoniu pentru a înțelege că vinovații atacă disperați pe oricine îndrăznește să le spună verde în față că trebuie să răspundă în fața legii și a cetățeniilor pentru ceea ce au săvârșit, în dispreț față de istoria Craiovei.

Răspund provocării PSD și ÎN MOD SPECIAL

- Cer IPJ Dolj să realizeze o expertizare a busturilor amplasate de către Primăria Craiova în spațiul public ruginite, lovite și găurite!

- Cer Primăriei Craiova să spună arate numele arhitecților sau a specialiștilor care au girat/ avizat amplasarea în spațiul public a unor busturi deteriorate și ruginite!

- Solicit IPJ Dolj să informeze public dacă în cazul Monumentului victimelor comunismului este vorba de distrugere și furt!


Mihai Firică

Mihai Firică

director fondator PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă