Marian Godină șterge pe jos cu impostorul Cumpănașu: Te folosești de niște emoticoane care plâng?

Marian Godină șterge pe jos cu impostorul Cumpănașu: Te folosești de niște emoticoane care plâng?

09:51 26.09.2019
0

Folosirea dramei de la Caracal în care două tinere au fost răpite și ucise de Gheorghe Dincă, după cum susțin procurorii, nu putea fi evitată de politicieni sau de oportuniști. Polițistul Marian Godină atrage atenția că un individ precum Alexandru Cumpănașu, un unchi al Alexandrei, una dintre fetele ucise, nu se va da înlături de a se folosi de această ocazie pentru a-și construi o falsă imagine de luptător pentru dreptate. Multe informații apărute în spațiul public arată faptul că Alexandru Cumpănașu nu are studii superioare dar a beneficiat de sume importante în calitate de pretins expert și membru în diverse proiecte.

Godină a atras atenția pe blogul său în urmă cu mai mult timp asupra imposturii lui Cumpănașu, punând la îndoială legatura sa afectivă cu Alexandra și arătând nesinceritatea individului pe care o arată prin postări ridicole pe Facebook.

Distribuie articol

Marian GODINĂ:

A apărut de ceva timp un Corado Catani de România.

Un adevărat luptător contra mafiei, un veritabil justițiar.

„Mor cu ei de gât”, „Nu mă las”, „Nu mai pot” sunt doar câteva dintre strigătele de luptă ale puternicului justițiar. Strigăte la care „românii minunați”, după cum acesta îi numește pe cei care au timp să-l creadă, îi răspund cu mii de comentarii și distribuiri, dar și cu like-uri, după cum sunt îndemnați de însuși luptătorul.

Pentru că, nu-i așa, cum poate fi învinsă mafia dacă nu prin like-uri pe Facebook?

Degeaba muncesc cei mai buni anchetatori români la acest caz, dacă nu primesc like-uri pe Facebook.

Am fost reticent încă de la început privitor la acest personaj prezent non-stop de la o televiziune la alta. E de ajuns să arunci o privire asupra postărilor dumnealui și să îți faci o idee. Trebuie doar să nu lași emoțiile tragediei să îți afecteze rațiunea.

Mie mi s-a părut cel puțin deplasat să anunți pe Facebook moartea nepoatei și, ca să îți arăți tristețea, să te folosești de niște emoticoane care plâng.

Într-o altă postare, unchiul îndurerat, aruncă publicului o poză neclară cu o hârtie scrisă în italiană și cere ajutorul acelorași români minunați, rugând ca un cunoscător de limba italiană să-i traducă ce scrie acolo.

M-am întrebat cum de un astfel de luptător, cu atâtea conexiuni, căruia i se dă raportul direct de către ministru, cumva s-a împotmolit în a găsi un cunoscut care să știe italiană și căruia să-i arate acel document pentru a i-l traduce.

M-am întrebat și de ce nu o fi pus o poză clară, dacă tot nu o fi găsit pe nimeni să-l ajute, fără să apeleze la Facebook. Răspunsul e simplu, dacă poza era clară, traducerea îi apărea în primul comentariu și se încheia tam-tamul. Fotografiia fiind neclară, românii minunați au distribuit-o de peste o mie de ori, în speranța că va ajunge până la urmă la cineva care, pe lângă că va ști limba italiană, va avea și o privire de șoim, astfel încât să poată descifra acei purici.

Nu am putut să îmi satisfac curiozitatea de a verifica dacă Alexandra, cât a fost în viață, i-a dat vreodată un like unchiului iubitor și grijuliu.

Puteți verifica singuri și veți afla.

În final, pot spune că o poză venită din partea unchiului îndurerat, în care să apară alături de Alexandra când era în viață, mie, unuia, mi-ar mai alina sufletul.


Sursa: Marian Godină blog
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă