Înalt Patronaj Regal pentru Festivalul Internațional de Film București, ediția XV

Înalt Patronaj Regal pentru Festivalul Internațional de Film București, ediția XV

09:43 16.06.2019
0

Festivalul Internațional de Film București (BIFF), aflat sub Înaltul Patronaj al Principelui Radu, a ajuns la a cincisprezecea ediție. Gala de deschidere va avea loc la Cinema Muzeul Țăranului Român, în seara de 24 iunie 2019.

Distribuie articol

Ca în fiecare an, Alteța Sa Regală a găzduit o recepție la Palatul Elisabeta, înainte de începerea festivalului, pentru a mulțumi tuturor celor care au contribuit generos la organizarea lui.

Joi, 13 iunie, în Sufrageria Mare a Palatul Elisabeta, Principele Radu a primit pe doamna Dana Dimitriu-Chelba, directorul festivalului, alături de personalități din societatea civilă și din lumea artei, precum și de principalii membri ai echipei de organizatori.

Festivalul se va desfășura pe parcursul a șase zile. La Gala de încheiere, desfășurată duminică, 30 iunie, la Cinema Elvire Popesco, va lua parte Alteța Sa Regală Principele Radu.


Sursa: România Regală
Mihai Firică

Mihai Firică

director fondator PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă