Hai la Cinema PATRIA! Proiecție de gală a unui film excepțional: Experimentul Pitești

Hai la Cinema PATRIA! Proiecție de gală a unui film excepțional: Experimentul Pitești

10:58 20.04.2023
0

Cinema Patria Craiova vă invită la proiecția de gală a filmului independent ,,Experimentul Pitești” în data de 22 aprilie 2023, începând cu ora 19:00!

Filmul artistic independent despre ,,Experimentul Pitești” a fost început în 2011 de regizoarea Victoria Baltag.

Cercetarea pentru acest lung-metraj istoric a presupus un efort de analiză a arhivelor și interviuri, pe o durată de peste 4 ani. La mai bine de 30 de ani de la căderea regimului comunist, România încă mai are de documentat acest fenomen.

Biletele au valoare de donație către Asociația Connections România.

Distribuie articol

În distribuție, cu o ultimă prezență cinematografică, îl veți putea vedea și pe Ion Caramitru, susținator al acestui proiect.

Proiecția lung-metrajului se va desfășura în scop caritabil, pe durata a 80 de minute, fiind urmată de o sesiune Q&A cu realizatorii filmului.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a cinematografului și online: https://eventbook.ro/hall/cinema-patria-craiova

Vă rugăm să ajungeți în sală cel puțin cu 10 minute înainte.


Sursa: BILETE AICI
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă