Jennifer Lopez, apariție strălucitoare cu rochia celebră Versace de culoare verde, simbolul Google Images

Jennifer Lopez, apariție strălucitoare cu rochia celebră Versace de culoare verde, simbolul Google Images

21:58 21.09.2019
0

Ce corp de invidiat, ce prezență sclipitoare! Celebra cântăreaţă americană Jennifer Lopez, într-o formă de invidat la 50 de ani, a purtat din nou o rochie celebră Versace de culoare verde care a devenit un simbol pentru Google Images. Show-ul de vineri, de la Milano Fashion Week, a fost un omagiu adus atât rochiei originale, cât şi lui Lopez.

Distribuie articol

Celebritatea pop a purtat pentru prima dată rochia în urmă cu aproape 20 de ani, la premiile Grammy din februarie 2000.

Vogue relatează că ultimele câteva modele din spectacol au defilat pe piesa lui Love Love Don't Cost a Thing din 2001, iar un montaj cu pasaje din Google Image şi căutările rochiei originale de la Grammy a fost proiectat pe pereţi. Vedeta pop şi actriţa de la Hollywood a ieşit apoi în urale din mulţime.

Google a fost fondată în 1998, dar Google Images nu a fost introdusă pe site decât abia după iulie 2001.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă