Anna Lesko face RAVAGII cu un mesaj emoționant. Super-sexy vedeta s-a dezlănțuit

Anna Lesko face RAVAGII cu un mesaj emoționant. Super-sexy vedeta s-a dezlănțuit

19:07 05.10.2021
0

Puțini s-au așteptat ca Anna Lesko să le răspundă internauților care, la adăpostul anonimatului, i-au adresat cuvinte urâte și insinuări degradante. Cântăreața le transmite tuturor prefăcuților în stilul cunoscut al celei mai sexy vedetă din show-urile televizate.

Distribuie articol

Anna Lesko: Știu că mulți dintre voi, cei cu capul pe umeri, veți gândi \"Dar nu era nevoie, Anna...\" , eu totuși simt să o fac! Am să las aici câteva rânduri. Voi începe prin a sublinia faptul că nu sunt de profesie inginer constructor sau o profesoara care predă cursuri de drept constituțional și instituții politice, ci fac parte din lumea artistică! Intru țn câmpul vostru vizual și sonor prin intermediul scenei, emisiunilor televizate sau participarea la evenimente de acest tip.

Televiziunea și scena reprezintă un show! Asta îți conferă libertatea de a crea cele mai extravagante și îndrăznețe ținute. Creațiile vestimentare în care apar sunt realizate special pentru mine de către Andreea Corvin, într o strânsă colaborare cu mine! Fiecare rochie este prevăzută cu lenjerie intimă, atașată cu iscusința, chiar daca sunt foarte decupate și parcă se joacă cu mintea ta! O să ai o surpriză să constați că sunt mai decent îmbrăcată pe strada decât tine, cea care te lamentezi aici pe pagina mea! Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?!

Când ai să înțelegi ca în viața aceasta avem mai multe îndatoriri și \"roluri de jucat\", iar între acestea nu există neapărat o legatură, fiecare latură se dezvoltă independent în propria ei frumusețe: cariera ta, rolul de mamă, de soție, de iubita, de fiică, de gospodina, de menajera, de prietena etc. Daca tu in dormitor cu sotul tau, simti sa fii indecenta si initiezi un joc erotic asta nu înseamnă ca esti o mama nedemna! Analizeaza de unde vine rautatea ta si pornirile de a arunca cu noroi in cineva pe care nu-l cunosti. Fa curatenie in viata ta emotionala. Schimba prioritatile, valorile. Incearca sa vezi in ansamblu si unde te situezi tu si cum te raportezi la restul. Rezolva asta urgent!


Sursa: Anna Lesko
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă