Imagini şocante postate de sindicaliştii Europol Dolj

Imagini şocante postate de sindicaliştii Europol Dolj

11:59 01.07.2019
0

Sindicaliştii din cadrul Europol Dolj au postat pe pagina de socializare câteva poze cu condiţiile în care se antrenează mascaţii din cadrul IPJ Dolj. Imaginile sunt şocante.

Distribuie articol

"Ani de zile am tăcut, sperand ca intr-o bună zi, mizeria pe care o ascunde sub preş şeful S.A.S. Dolj, mangaiat părinteşte pe creştet de către Şeful I.P.J. DOLJ, se va curăţa, iar condiţiile de antrenament ale luptătorilor S.A.S. se vor schimba.

Nu vă gandiţi ca acesti luptatori îşi doresc condiţii ca ale altor poliţişti europeni, deşi I.P.J. Dolj se doreşte o poliţie europeană, ci işi doresc nişte condiţii DECENTE de antrenament.

Poliţiştii din cadrul S.A.S. Dolj, sunt obişnuiţi cu greul, dar nu sunt obişnuiţi cu bătaia de joc, ridicată la rang de artă de către şeful S.A.S. Dolj, sub directa îndrumare şi la indicaţiile preţioase ale tovarăşului inspector şef al I.P.J. Dolj. Şi pentru că a venit vremea să arătăm această mizerie, ştiind că o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte, vă vom prezenta cateva fotografii din „baza” de antrenament a celebrilor mascaţi. 

Pentru că aşa vor muşchii şefului S.A.S. Dolj, în fiecare zi, trei ore, poliţiştii din cadrul serviciului sunt obligaţi să se pregătească înconjuraţi de fecale. Da, aţi citit bine, FECALE, pentru că poliţiştii din cadrul serviciului „trebuie sa suporte cu stoicism privaţiunile serviciului militar”.

Vă întrebaţi de ce Albă ca Zăpada? Pentru că inspectorul şef, în toţi aceşti ani, indiferent cat de mare a fost mărul otrăvit din gatul lui, a fost întotdeauna salvat de un Făt Frumos, dand vina pe cine s-a nimerit. 

Îl invităm pe tovarăşul inspector şef al I.P.J. Dolj, să îi onoreze cu prezenţa la un antrenament şi să se bucure de aceleaşi condiţii şi mirosuri de care se bucurăm luptătorii din cadrul S.A.S., de ani de zile", au postat sindicaliştii pe pagina de socializare.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă