Mobex 2019, în Mehedinţi

Mobex 2019, în Mehedinţi

15:29 10.09.2019
0

În perioada 10-13.09.2019, Județul Mehedinți găzduiește unul dintre cele mai ample exerciții de mobilizare în cazul unor situații speciale. Decizia ca judeţul Mehedinţi să găzduiască un astfel de eveniment a fost luată printr-o hotărâre a Consiliului Suprem de Apărare a Țării, în acest exercițiu fiind angrenate Instituția Prefectului, Consiliul Județean Mehedinți, Structura Teritorială pentru Probleme Speciale Mehedinți, unități administrativ teritoriale, serviciile deconcentrate și operatorii economici prevăzuți cu sarcini în Planul de Mobilizare.

Distribuie articol

Pe parcursul activităților care se desfășoară și care au fost deschise astăzi, se verifică satisfacerea cererilor de bunuri și servicii pentru Forțele Sistemului Național de Apărare și asigurarea continuității activităților economico-sociale ale populației.

“Vă asigur că la nivelul Consiliului Județean Mehedinți, am înțeles și ne asumăm rolul pe care îl avem în gestionarea “problemelor speciale” și sper ca în urma acestui exercițiu să ne perfecționăm în domeniul pregătirii populației, economiei și teritoriului pentru apărare.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă