Americanii de la BAZA NATO din Deveselu au donat 1.000 de dolari Secţiei de Oncologie de la Caracal

Americanii de la BAZA NATO din Deveselu au donat 1.000 de dolari Secţiei de Oncologie de la Caracal

15:12 16.10.2019
0

Americanii de la Baza NATO din Deveselu au donat aproape o mie de dolari Secţiei de Oncologie a Spitalului Municipal Caracal, cu ocazia lunii în care la nivel mondial se conştientizează pericolele cancerului de sân.

Distribuie articol

"Căpitan Jackie Knick (de departe stânga), Ofiţer de sprijin navală Deveselu (NSFD), alături de președintele Asociației Junior Înrolat (jea), alături de președintele Master-at-arme de clasa a II-a Robert raion, Matrice de clasa a II-a Hawkins (dreapta) și NSFD jea trezorier tehnician de la clasa a II-a Jonathan Hill (dreapta), Dr. Petria Cristina, Oncolog (centru stânga), și Economist Mitran Marian (centru dreapta) cu o donație de aproape 1,000 de dolari la Departamentul de oncologie din cadrul Spitatul Municipal Caracal, un spital local din Caracal, România", au postat militarii americani pe pagina de socializare.

Scutul de la Deveselu acoperă su suprafață de 170 de hectare și este echipat doar cu rachete interceptoare care au rolul de apărare prin distrugerea în aer a rachetelor balistice.

Scutul este activ din decembrie 2016, dar lucrările la baza militară de la Deveselu au durat trei ani și a costat 800 de milioane de dolari. Cea mai mare parte a costurilor a fost suportată de americani. România a contribuit cu doar 12 milioane de dolari, dar scutul aduce beneficii inclusiv strategiei geopolitice americane, chiar dacă SUA este departe de Europa de Est.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă