Pompierii au donat sânge

Pompierii au donat sânge

14:13 09.09.2020
0

Azi, pompieri doljeni au fost prezenți la sediul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Craiova pentru a dona sânge. Am reușit să ne mobilizăm, din nou, într-o misiune de asistență pentru cei care au nevoie de ajutor, manifestându-ne prețuirea și grija față de viața semenilor printr-o acțiune desfășurată dincolo de sarcinile profesionale.

Distribuie articol

"Demersul nostru nu este primul de acest fel, personalul unităţii şi subunităţilor inspectoratului desfăşurând și alte acţiuni similar întrecut. Gestul umanitar al pompierilor doljeni vine în continuarea campaniei naţionale de solidaritate socială “Salvatorii donează pentru viață”, constând în donarea de sânge pentru semenii noştri aflaţi în suferinţă.

În contextul lipsei de sânge cu care se confruntă adeseori spitalele din ţară, îi invităm pe toţi cetăţenii din judeţul nostru care doresc să se implice să se prezinte la centrul de transfuzie pentru a dona sânge", au precizat reprezentanţii ISU Dolj.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă