Jandarmii din Olt, cercetaţi după ce au făcut selfie cu evadaţii

Jandarmii din Olt, cercetaţi după ce au făcut selfie cu evadaţii

12:22 02.09.2019
0

Trei jandarmi de la Caracal sunt cercetați disciplinar, după ce au făcut selfie cu cei doi evadați din Timiș, pe care i-au prins în localitatea Gârcov din Olt.

Distribuie articol

Este anchetă la Detașamentul de Jandarmi din Caracal. Trei angajați au apărut fotografiați pe internet alături de cei doi evadați din Timiș, care au fost prinși în localitatea Gârcov din județul Olt. Cei trei jandarmi au participat, miercuri, alături de alți 120 de angajați ai MAI, la operațiunea amplă de căutare a fugarilor din Centrul de Reeducare din Buziaș. Misiunea a durat câteva ore, timp în care polițiștii și jandarmii au scotocit zona în care fuseseră văzuți evadații. Aceștia au fost prinși de trei jandarmi din Caracal. La finalul misiunii, oamenii legii au făcut un selfie cu fugarii, iar imaginile au ajuns pe internet.

Conducerea IJJ Olt a dispus o anchetă.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă