Becali nu-l vrea pe Mititelu la puşcărie

Becali nu-l vrea pe Mititelu la puşcărie

19:04 17.06.2020
0

Gigi Becali a venit azi, în Bănie. Citat ca martor în dosarul într-un dosar în care Adrian Mititelu este acuzat de evaziune fiscală, Gigi Becali, a declarat, astăzi, că nu vrea ca Adrian Mititelu să fie condamnat. Mititelu a fost trimis în judecată de procurorii DNA. Faptele ar fi fost comise cu ocazia transferului jucătorului Mihai Costea la Steaua București, martie 2011. L-a vândut deşi era pus sub sechetru şi el, şi toţi fotbaliştii de la acea vreme.

Distribuie articol

Iniţial, Adrian Mititelu a fost deferit justiţiei în iulie 2016, iar în februarie 2019, Tribunalul Dolj s-a pronunţat. Instanţa l-a achitat pentru evaziune fiscală şi înşelăciune a respins acţiunea civilă formulată de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Craiova. Hotărârea Tribunalului Dolj a fost atacată cu apel la Curtea de Apel Craiova. Pentru termenul de astăzi au fost citaţi ca martori George Becali şi Valeriu Argăseală, preşedintele FCSB. La intrarea Curţii de Apel Craiova, George Becali a făcut o declaraţie de presă. A uitat însă ce s-a întâmplat atunci. Printre altele, a susţinut că nu îşi aminteşte nici măcar suma cu care a fost cumpărat Costea.

„Ei vor să se afle adevărul şi ştiu ...dar eu nici nu mai ţin minte ...poate 30 la sută, dar....de acum 10, 12 ani, habar nu am nici suma”, spune Gigi Becali.

După ce a ieşit de la instanţă Gigi Becali a avut alte declaraţii.

„Am spus adevărul şi am lămurit un lucru, cum să fie omul condamnat, a cheltuit bani, că am întrebat câţi bani a cheltuim a zis că 20 de milioane, păi dacă a cheltuit 20 de milioane să mai facă şi puşcărie, e strigător la cer”, a mai spus Becali.

Adrian Mititelu însă a ieşit destul de supărat de la instanţă, mai ales că se pare că Gigi Becali nu şi-ar fi ţinut o promisiune făcută pentru el.

„El spune numai ce s-a întâmplat. Nu e nimic adevărat, nu aveam interdicţie să fac acest transfer, eu aveam drept de semnătură, s-a dovedit că acel act era fals de sechetru. Becali a uitat de o convenţie”, spune Adrian Mititelu- patron FC U Craiova 1948.

Instanţa urmează să se pronunţe zilele următoare.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă