Ianis Hagi, pe urmele tatălui: două goluri spectaculoase pentru Rangers în Europa League!

Ianis Hagi, pe urmele tatălui: două goluri spectaculoase pentru Rangers în Europa League!

12:43 21.02.2020
0

Ianis Hagi a marcat din nou pentru Glasgow Rangers, de această dată în Europa League. Românul a punctat în minutele 67 şi 82 ale confruntării cu Braga pentru o remontada istorică. Conduşi cu 2-0 pe propriul teren, scoţienii au revenit şi au învins, având în internaţionalul nostru cel mai bun jucător de pe teren.

Distribuie articol

Rangers a făcut o partidă mai degrabă slabă împotriva formaţiei portugheze, dar Hagi Jr a fost o dată în plus la înălţime. Cel mai bun jucător al echipei în ultimele partide din campionat, internaţionalul nostru şi-a trecut numele pe lista marcatorilor şi în Europa.

În minutul 67 al confruntării de pe Ibrox, Ianis a luat o acţiune pe cont propriu, în banda dreaptă, a pătruns spectaculos şi a tras sec, la colţul scurt. Mingea a ciupit bara înainte de a intra în poartă.

Reuşita românului a fost semnalul revirimentului pentru Rangers, care păstrează şanse mari de calificare în optimile competiţiei. Golul lui Ianis a venit la scorul de 2-0 pentru oaspeţi, după ce Fransergio a deschis scorul, iar Ruiz a dublat avantajul. Ulterior, la 10 minute după golul internaţionalului nostru, Aribo a egalat pentru gazde.

În minutul 82, Ianis şi-a desăvârşit opera pentru prima sa dublă din competiţie. Hagi Jr a executat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, şutul său a şters zidul şi l-a învins pe portar, care a fost păcălit de traiectorie.


Sursa: Eurosport
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă