UEFA va lua decizii dure după rănirea arbitrului la meciul CSU Craiova - Honved

UEFA va lua decizii dure după rănirea arbitrului la meciul CSU Craiova - Honved

12:41 02.08.2019
0

Incidetele grave de la meciul CSU - Honved vor putea duce la eliminarea craiovenilor deși au câștigat partida după executarea loviturilor de 11 metri (3-1). CSU Craiova l-a identificat pe spectatorul care a aruncat cu o petardă în direcţia arbitrului de centru al partidei cu Honved Budapesta, din Europa League. Arbitru a fost lovit și cu o brichetă.

Distribuie articol

După incidentele petrecute în prelungirile meciului se așteaptă o decizie dură de la UEFA, dar oficialii clubului speră să nu fie vorba de pierderea meciului, ci doar de o amendă usturătoare și suspendarea stadionului. CSU Craiova va înfrunta în turul 3 preliminar din Europa League pe AEK Atena. Turul de joia viitoare, din Bănie, s-ar putea disputa însă fără spectatori, în funcţie de decizia UEFA. Returul de la Atena va avea loc cu \"porţile închise\", din cauza unei pedepse primite de greci după ultima participare în cupele europene.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă