Prezenţi la meciul de handbal feminin dintre SCM Râmnicu Vâlcea și KRIM Ljubljana

Prezenţi la meciul de handbal feminin dintre SCM Râmnicu Vâlcea și KRIM Ljubljana

14:35 25.01.2020
0

Pentru iubitorii de handbal, astăzi va avea loc un meci important între echipele SCM Râmnicu Vâlcea și KRIM Ljubljana. Competiția sportivă se va desfășura la Sala Sporturilor ,, Traian,, din municipiul Râmnicu Vâlcea, începând cu ora 15, iar accesul spectatorilor se va face pe bază de bilete.

Distribuie articol

Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea va asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată și imediata a locului de desfășurare a acestei competiții.

"Recomandăm spectatorilor să respecte măsurile stabilite de organizatori privind deplasarea în incinta sălii de sport, fiindu-le interzis să pătrundă în stare vădită de beție, să introducă băuturi alcoolice, bannere, afișe, steaguri care conțin texte cu conținut obscen, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol viața participanților.

De asemenea, sugerăm participanților să se delimiteze de orice formă de manifestare care ar putea conduce la tulburarea ordinii publice și prevenirea producerii unor fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială", spun reprezentanţii IJJ Vâlcea.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă