Mircea Lucescu a ales să rămână la Kiev: Eu nu sunt laș, n-am plecat nici când a început nebunia în Donețk, în 2014

Mircea Lucescu a ales să rămână la Kiev: Eu nu sunt laș, n-am plecat nici când a început nebunia în Donețk, în 2014

11:28 24.02.2022
0

Mircea Lucescu, care antrenează Dinamo Kiev, a decis să rămână în capitala Ucrainei în ciuda pericolului reprezentat de atacul criminal al armatei lui Putin. Antrenorul român spune că ar fi un semnal rău dacă ar pleca din capitala Ucrainei, însă MAE a cerut cetățenilor români să părăsească țara vecină din cauza invaziei rusești.

Distribuie articol

Mircea Lucescu: Deocamdată stau și aștept să văd ce se întâmplă. Sâmbătă trebuia să jucăm cu Inhulets Petrove, la Kiev, dar să vedem ce e cu starea de urgență.

Cum să vin (n.r. la Bucureşti?) Păi să plec așa… Eu nu sunt laș, n-am plecat nici când a început nebunia în Donețk, în 2014. Nu pot să fac așa ceva. În niciun caz…

Păi aș da un exemplu negativ pentru toată lumea… de frică, de panică, de neseriozitate… cum să fac așa ceva? Să sperăm că n-o să fie nimic și s-or potoli oamenii ăștia mari și fără minte… să le vină mintea la cap. Mircea Lucescu a făcut această declarație miercuri seară, pentru Fanatik.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă