FRF i-a acordat CSU dreptul de a purta numele de Universitatea Craiova! Mititelu a protestat vehement

FRF i-a acordat CSU dreptul de a purta numele de Universitatea Craiova! Mititelu a protestat vehement

08:28 04.07.2019
0

Federația Română de Fotbal a luat o decizie surprinzătoare care aruncă în aer fotbalul craiovean. Conform GSP, care citează surse din anturajul președintelui Burleanu, CSU Craiova a primit azi aviz pozitiv din partea Comitetului Executiv al FRF pentru a folosi denumirea de Universitatea Craiova în toate competițiile interne și internaționale, începând cu sezonul 2019-2020.

Distribuie articol

FRF a furnizat un comunicat în care a încercat să se autoprotejeze de o eventuală decizie a instanței dar, de fapt, se autoincriminează, arătând că oamenii lui Burleanu știu că există un litigiu în instanță: Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea U Craiova 1948 Club Sportiv SA de a folosi în competiții denumirea Universitatea Craiova, cu mențiunea că în situația în care apare o hotărâre judecătorească care sa anuleze marca, să suspende sau să limiteze dreptul de utilizare a mărcii respective sau să anuleze contractul de utilizare a mărcii, clubul solicitant să revină de îndată la participarea în competitii sub denumirea acestuia astfel cum este aceasta înscrisă în evidențele Registrului Comerțului.

La scurt timp după decizia FRF, Adrian Mititelu a reacționat printr-o postare pe rețelele de socializare: FRF a mai comis un abuz, cu scopul clar de a favoriza gruparea criminala înfintată de PSD în 2013!

Burleanu ,NU este cu nimic mai prejos decât criminalul M Sandu!

Într-o zi FRF o sa trebuiască sa achite o notă de plată uriașă!

Aceasta decizie ILEGITIMA si imorală urmează s-o atacăm in căile prevăzute de lege și statut.

Nu in ultimul rand aceasta noua faptă penală va fi adusă la cunoștință procurorilor.


Sursa: Gazeta Sporturilor
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă