Meciul Atalanta Bergamo - Valencia, evenimentul la care s-a răspândit coronavirusul la mii de italieni din Lombardia

Meciul Atalanta Bergamo - Valencia, evenimentul la care s-a răspândit coronavirusul la mii de italieni din Lombardia

23:15 19.03.2020
0

O teorie credibilă despre răspândirea fără precedent a coronaviruslui în Italia a fost lansată de medicul Francesco Le Foche, care a oferit un interviu în presa din Italia. Le Foche consideră că Bergamo a ajuns unul dintre cele mai afectate orașe la nivel global în care s-a răspândit virusul COVID-19 după meciul Atalanta - Valencia, din optimile Champions League. Italienii au obținut o victorie spectaculoasă cu 4-0.

În tur, chiar dacă virusul COVID-19 era deja prezent în Italia, jocul s-a desfășurat pe un San Siro aproape plin. Peste 50.000 de oameni au fost în tribune.

Distribuie articol

\"În Bergamo, virusul s-a răspândit în toate direcțiile. E ceva incredibil. Știm că este o zonă de tranzit, o localitate activă, dar a contat mult și meciul Atalanta - Valencia. Conform rapoartelor, meciul de pe 19 februarie este unul dintre momentele în care virusul s-a răspândit foarte mult.

Totul se trage de la bucuria colectivă venită în urma acelui succes istoric\", a spus Francesco Le Foche, pentru Corriere dello Sport.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă