Patricia Ţig, învinsă în finala BRD Bucharest Open

Patricia Ţig, învinsă în finala BRD Bucharest Open

19:06 21.07.2019
0

O nouă speranță pentru tenisul feminin românesc a apărut la turneul BRD Bucharest Open, după fenomenala Simona Halep care a declanșat halepmania. Patricia Ţig a fost învinsă de kazaha Elena Rybakina cu 6-2, 6-0, duminică, în finala turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

Distribuie articol

Patricia Ţig (24 ani, fără clasament WTA) a venit din calificări și a avut în ultimul meci o prestaţie influențată de emoții și lipsa de experiență, după parcursul foarte bun de la Bucureşti. Țig a făcut această performanță la doar trei luni de la revenirea sa în circuit, după ce a născut. Românca a comis 6 duble greşeli şi a avut procentaje slabe la serviciu, 43 la sută la sută la punctele cu primul serviciu şi 31 la sută cu al doilea.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă