Simona Halep a câștigat duelul româncelor la Turneul Campioanelor. Bianca Andreescu promite revanșa în finală

Simona Halep a câștigat duelul româncelor la Turneul Campioanelor. Bianca Andreescu promite revanșa în finală

21:21 28.10.2019
0

Duel superb între două românce la Turneul Campioanelor între Simona Halep - Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3. Andreescu a fost vizibil afectată după ce a ratat o minge de meci în duelul de la Turneul Campioanelor, pierdut cu 6-3, 6-7, 3-6, în fața Simonei Halep. Sportiva din Canada a vorbit și despre durerile la spate pe care le are.

305.000 de dolari pentru un singur meci. Atât este suma cu care va fi remunerată Simona Halep după prima partidă de la Turneul Campioanelor, cea cu Bianca Andreescu.

Distribuie articol

La acești bani se adaugă cei 385.000 de dolari pe care îi are deja asigurați pentru prezența la turneul de la Shenzhen. Astfel, în total, \"Simo\" are asigurați până acum 690.000 de dolari.

În plus, după succesul din meciul cu Bianca Andreescu, Halep a primit și 250 de puncte în clasamentul WTA.

Turneul Campioanelor din acest an, desfășurtat la Shenzhen, are premii totale uriașe. 14 milioane de euro este suma \"pusă la bătaie\" pentru finalele WTA, iar câștigătoarea va pleca acasă cu un cec de 4,725 de milioane de dolari, un adevărat record.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă