Ia te uită! O nouă carte a poetului Nicolae Coande

Ia te uită! O nouă carte a poetului Nicolae Coande

23:43 12.06.2019
0

Scriitorul Nicolae Coande le dă întâlnire iubitorilor de poezie la Sala \"Ia te uită\" a Teatrului Naţional din Craiova unde îşi va lansa a noua sa carte de versuri, „Memoria unui mort este memoria mea”, apărută de curând la Casa de Editură Max Blecher. \"Este cea de-a doua mea carte editată de Ana Toma & Claudiu Komartin, după „Nu m-au lăsat să conduc lumea” (2015), și mă bucur să colaborez încă o dată cu una dintre cele mai profesioniste edituri din România\", mărturiseşte Nicolae Coande.

Distribuie articol

În stilul colocvial cu care şi-a obişnuit confraţii, poetul Nicolae Coande transmite invitaţia într-un mod original: \"Alături de actorul Valentin Mihali voi citi câteva poeme din cuprinsul cărții, vă voi destăinui câte ceva despre viitoarele mele cărți și, împreună, vom tăifăsui la un pahar de vin roș/alb de inspirație și la o cafea neagră de meditație. Toate astea, vineri, 14 iunie, de la ora 17,oo în micuța sală-soră a celor mari din teatru: Ia te uită!

Pentru ca gustul literaturii și aroma prieteniei să nu piară din oraș...\"


Mihai Firică

Mihai Firică

director fondator PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă