FIFA a recunoscut FC U Craiova 1948 drept continuatoarea Universității. Decizia nu poate fi atacată în instanță

FIFA a recunoscut FC U Craiova 1948 drept continuatoarea Universității. Decizia nu poate fi atacată în instanță

20:02 15.12.2019
0

FIFA a emis o decizie care, practic, recunoaște FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu, drept continuatoarea Universității Craiova.

Comisia de Disciplină a FIFA a trimis o notificare către FRF prin care echipa lui Adrian Mititelu este înștiințată că trebuie să plătească o amendă de 5.000 de franci elvețieni , pentru neconformare în cazul deciziei prin care FC U Craiova era obligată să-i plătească restanțele salariale australianului Josh Mitchell, arată realitateasportiva.net

În ciuda unei amenzi cu o valoare însemnată, FC U Craiova nu a contestat decizia: FC U Craiova este notificată că trebuia să plătească aproape 52 de mii dolari în contul restanțelor salarile și penalități de 5 la sută. Pentru neîndeplinirea obligațiilor, clubul a fost amendat cu 5.000 de franci elvețieni. Recunoașterea drept continuatoare a Universității Craiova pune autoritățile locale în situația de a rupe contractul cu clubul din Mogoșoaia înființat de Mihai Rotaru iar FRF să repună adevărata echipă a Craiovei în toate drepturile avute la dezafiliera abuzivă.

În conformitatea cu decizia FIFA, care nu va putea fi contestată în justiție sau în oricare altă formă, alte grupări fotbalistice gen CSU, echipă fondată de Mihai Rotaru în localitatea Mogoșoaia și afiliată direct în Liga II de către FRF, neputând să poate denumiri nimici măcar aproapiate de cea a echipei lui Adrian Mititelu. În conformitatea cu actul administrativ emis de FIFA, autoritățile din România trebuie pur și simplu să pună în practică decizia, litigiile existente pe rol urmând a fi soluționate rapid prin hotărâri în favoarea lui Adrian Mititelu.

Distribuie articol

Printre primele reacții a fost și cea a cunosctului jurnalist Mihai Belu, cel care a susținut cauza adevăratei echipe în toate emisiunile unde a fost invitat: Game over!

FC Mogoșoaia trebuie să se dezbrace de culorile alb albastre pe care le-a purtat ilegal.

Politrucii analfabeți funcțional care au pus stadionul orașului la dispoziția propriilor interese meschine trebuie să coboare \"la prima stație\".

Spectatorii care s-au lăsat păcăliți... sunt așteptați în noroiul din Liga 3. Uneori e semnal și pot să dea check-in.

Suporterii care s-au vândut pot să rămână pe centura ultrășiei împreună cu Olga și colaboratorii.

Later Edit: Gino, du-te în Italia. Lasă pe cineva fără probleme să rezolve gunoaiele pe care le-ai făcut.


Sursa: Realitatea Sportiva
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă