Ce surpriză! Bianca Andreescu, câștigătoarea US Open în finala cu Serena Williams

Ce surpriză! Bianca Andreescu, câștigătoarea US Open în finala cu Serena Williams

01:15 08.09.2019
0

Ce poveste frumoasă trăiește Bianca Andreescu, care la numai 19 ani câștigă US Open și devine o stea a tenisului mondial. Reprezintă Canada, nu România, țară care i-a oferit părinților săi șansa unui trai mai bun, ca atâtor conaționali alungați pur și simplu de pecinginea politico-bolșevică de care cu greu se va scăpa. Bianca a câștigat de o manieră categorică meciul împotriva Serenei Williams - 2-0 (6-3, 7-5).

Bianca Andreescu a ajuns să reprezinte Canada datorită programelor extrem de generoase oferite de federația de tenis din țara de adopție a părinților săi, în comparație cu Federația Română de tenis, care nu oferă deloc sprijin indiferent de calitățile jucătoarelor.

Distribuie articol

Serena Williams pierde cea de-a patra finală de grand slam la rând, deși a părut în setul secund că va reveni de la 1-5 și a reușit egalarea la 5-5. Chiar dacă a avut publicul ostil, care a pus o presiune enormă pe tânăra jucătoare, Bianca Andrescu a arătat că victoriile de până acum la categoriile de juniori au fost doar treptele către o carieră de succes. Jucătoarea care a început tenisul la Pitești a reușit să scrie istorie și să aducă primul trofeul de Gramd Slam pentru Canada.


Mihai Firică

Mihai Firică

director PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă