Șoc în handbal: Cristina Neagu este infectată cu SARS-CoV-2

Șoc în handbal: Cristina Neagu este infectată cu SARS-CoV-2

18:44 06.10.2020
0

Cristina Neagu este infectată cu SARS-CoV-2. Cea mai bună handbalistă a lumii afirmă că se simte bine și îi sfătuiește pe fanii săi să poarte mască, ”pentru că virusul nu ocolește pe nimeni”.

Fără Cristina Neagu, CSM Bucureşti va juca în Liga Campionilor pe 10 octombrie, în Norvegia, cu Vipers Kristiansand. Pe 5 octombrie 2020, lotul echipei CSM a efectuat testul pentru deplasarea în Norvegia, rezultatele fiind negative, iar la sosirea în Kristiansand, întreaga delegaţie va intra în izolare şi se va supune unei noi testări, conform prevederilor legale din această ţară.

Distribuie articol

Cristina Neagu: După cum ați aflat deja, săptămâna trecută am fost testată pozitiv pentru Coronavirus. Starea mea generală de sănătate este una bună și abia aștept să mă pot întoarce la antrenamente! Aveți grijă de voi, purtați mască și protejați-vă, pentru că virusul nu ocolește pe nimeni! Este încă un hop pe care îl am de trecut și mă voi întoarce, ca de fiecare dată, și mai puternică.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă