DERBY! FC Universitatea Craiova eSports vs clona csu în semi-finalele cupei României din campionatul virtual

DERBY! FC Universitatea Craiova eSports vs clona csu în semi-finalele cupei României din campionatul virtual

12:41 23.03.2020
0

Suporterii alb-albaștri din Bănie își susțin favoriții pe orice cale, activi și în perioada epidemiei de coronavirus, după cum s-a văzut în superbul gest de a saluta efortul medicilor de la Spitalul Victor Babeș din Craiova Pentru meciul virtual din această seară, din semi-finalele cupei României din campionatul virtual, mesajul celor de la FC Universitatea Craiova 1948 a reușit să mobilizeze un număr mare de susțintori. Mai ales că adversari sunt cei de la csu clona. În cealaltă semifinală se confruntă FCSB cu Steaua.

Distribuie articol

FC Universitatea Craiova 1948:

Toți simțim lipsa fotbalului în această perioadă dar băieții noștri de la echipa de fotbal virtual FC Universitatea Craiova eSports au obținut o performanța notabilă, calificarea în semi-finalele cupei României din campionatul virtual.

Băieții vor juca meciul decisiv pentru calificarea in finală împotriva celor de la csu Craiova.

Semi-finala se va desfășura Marți 24 Martie jucându-se două meciuri, primul începând cu ora 21:50 iar cel de al doilea începând cu ora 22:15.

Cealaltă semi-finala se va disputa între cei de la FCSB și CSA Steaua.

Vă invităm pe toți sa îi urmărim și sa ii încurajăm spre calificarea in finală Marți începând cu ora 21:50 pe canalul de YouTube - FC Universitatea Craiova eSports.


Sursa: FC UNIVERSITATEA CRAIOVA eSports
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă