Pompierii, în competiţie sportivă cu ocazia Zilei Protecției Civile din România

Pompierii, în competiţie sportivă cu ocazia Zilei Protecției Civile din România

07:33 20.02.2020
0

Ieri, au debutat activitățile sportive organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt și Asociația Sportivă „Pompierul” Olt, cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, sărbătorită în data de 28 februarie.

Distribuie articol

Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Eugen Ionescu” Slatina a fost gazda „Cupei 28 februarie” la tenis de masă. La startul competiției s-au aliniat peste 20 de sportivi din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina, Bazei 99 Deveselu, Unității Militare 1252 Caracal și Unității Militare 2628 Caracal.

În urma desfășurării competiției, clasamentul a fost următorul: la proba de simplu: locul I – Preda Marian Adrian – ISU Olt, locul II – Muscalu Tony – IJJ Olt și locul III – Nicolae Iulian – IJJ Olt; la proba de dublu: locul I - Preda Marian Adrian și Rău Flavian – ISU Olt, locul II – Nicolae Iulian și Muscalu Tony – IJJ Olt și locul II – Stoica Ștefan și Dumitru Traian – ISU Olt.

"Domnul Colonel Adrian TĂNASE – Inspector Șef al ISU Olt și domnul Maior Dorel VIIȘOREANU, președinte A.S. „Pompierul” Olt le-au înmânat câștigătorilor diplomele și cupele.

La finalul competiției am fost onorați să îl avem alături pe domnul Petre ARNĂUTU, antrenor emerit și antrenor al loturilor naționale de tenis de masă. Domnul profesor ne-a felicitat pentru inițiativă, pentru că ne-am dedicat o mică parte din timp sportului pe care domnia sa îl promovează la cel mai înalt nivel și a acceptat să facem o poză împreună.

Mulțumim, domnule profesor pentru că ne sunteți alături de fiecare dată!", au spus reprezentanţii ISU Olt.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă