Pițurcă a lăsat CSU Craiova. Cârțu nu înțelege de ce a demisionat Piți

Pițurcă a lăsat CSU Craiova. Cârțu nu înțelege de ce a demisionat Piți

11:19 05.01.2020
0

Victor Piţurcă a demisionat de la cârma echipei CSU Craiova, cu doar trei zile înainte de plecarea în primul cantonament al iernii. Oficial, se pare că e vorba de un divorț amiabil, însă tensiunile din culise erau cunoscute de mai mult timp. Sorin Cârțu, președintele de la CS Universitatea Craiova, s-a arătat surprins de demisia lui Victor Pițurcă de la cârma oltenilor și spune că echipa n-are nicio variantă pentru înlocuirea antrenorului.

Distribuie articol

Comunicat CSU Craiova: Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Pițurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorința de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club. Îi dorim mult succes!\"


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă